Ietsje langer

Voor donateurs van stichting Wijland bestaat de mogelijkheid om, voorafgaand of volgend op een activiteit, een nachtje te logeren.
Centrum Wijland is een ideale uitvalsbasis voor een korte vakantie, want de Veluwe begint bij Lunteren. Je slaapt op een comfortabele tweepersoonskamer en gaat na het smakelijke biologische ontbijt je eigen gang. Wandelen, fietsen (te huur in het dorp), museums bezoeken, de hei, leuke dorpjes, markt, terrasjes. Je zult je niet vervelen. De kosten bedragen €35 pppn als je alleen slaapt en €27,50 als je een kamer deelt.

November


Start nieuwe cursussen YOMA

Op maandag 5 en woensdag 7 starten YOMA cursussen van zes lessen.
Uitgebreide informatie op Yogakan

Seminar

Organisatie: MMJW

Mantrazang / (lig)Concert

Voor de pauze zingen we samen mantra's, met begeleiding van gitaar en harmonium. Na de pauze luisteren we naar de verstilde folk van Peter van Kan, desgewenst op een mat en onder een dekentje.
Tijd: 20.00 uur - 21.30 Deelname € 10.

Wijland Herfstkamp 'Autumn Leaves'

Kom genieten van drie dagen ontspannen en verdiepen. De maaltijden en de ochtend beleven we samen (yoga, meditatie, delen, thema, zingen); de middag is aan jezelf (wandelen, fietsen (zijn te huur), lezen, praten, flipperen, schrijven, genieten van de tuin, het dorp in, enz.
Diner en avondprogramma zijn weer gezamenlijk.
Autumn Leaves duurt van donderdag 20.00 uur tot en met zondag 16.00 uur en kost € 135 all in.

Wijland meditatie avond

Voor mensen met weinig meditatie-ervaring. We leren een meditatietechniek en beoefenen die, Peter gaat in op vragen en deelt een mentaal trucje.
Tijd: van 20.00 - 21.45 uur. Deelname € 10.

December


Wijland meditatie avond

Voor mensen met weinig meditatie-ervaring. We leren een meditatietechniek en beoefenen die, Peter gaat in op vragen en deelt een mentaal trucje.
Tijd: van 20.00 - 21.45 uur. Deelname € 10.

Wijland Winterkamp

Kom genieten van drie dagen ontspannen en verdiepen in de periode tussen Kerst en Oudjaar. De maaltijden en de ochtend beleven we samen (yoga, meditatie, delen, thema, zingen); de middag is aan jezelf (wandelen, lezen, praten, schrijven, in de open haard staren, het dorp in, enz.
Diner en avondprogramma zijn weer gezamenlijk.
Het Winterkamp duurt van donderdag 16.00 uur tot en met zondag 16.00 uur en kost € 155 all in (ook inclusief meditatie avond en ligconcert).

(lig)Concert

Omdat het vorig jaar zo'n geweldige avond was, hebben we meesterpianist Freek Zwanenburg teruggevraagd voor het Oudejaarsconcert. Op een wollen mat onder een dekentje kun je je laten meevoeren op zijn intuïtieve, harmonische improvisaties.
En voor de afwisseling zingt Peter een aantal songs, deels met gitaar en deels begeleid door Freek. Na afloop thee met wat lekkers.
Tijd: 20.00 uur - 21.30 Deelname € 10.©2016 - www.centrumwijland.nl | Design www.free-css.com | Weblayout Erik de Wit