Last Love Live

CD Songs of love and death

De naam zegt het al, dit is Peters laatste CD. Het is een waardig afscheid geworden, met een aantal nummers in Ierse sfeer, Rest in the Self' van Kirtana en wat Americana. Plus vier eigen nummers, waaronder een ode aan Petie. Op fluit speelt Marc Citroen mee. De meeste nummers zijn live opgenomen.
Peter zingt met meer rust en licht in zijn stem dan ooit. Zet de volumeknop en je hart open en geniet.

De CD kost € 10.

Songs of Love and Death

CD Songs of love and death

Live opgenomen nummers die Peter na aan het hart liggen. Harmonie, melancholie, liefde, dood. Een singer/songwriter in topvorm, die heel dicht bij je komt. Een paar hoogtepunten (maar oordeel zelf) zijn Kirtana's If I could give you anything, Peters eigen liefdeslied You're the reason, en het nummer over 'zoonliefde' I still can't say goobye. Een video van You're the reason vind je hier en dan wil je de CD waarschijnlijk bestellen. 😃

De CD kost € 12.

2 to 1

CD 2 to 1

Dit album biedt het beste van 2 werelden: Peter Van Kan en Talia Toni Marcus live en in de studio. Live opgenomen zijn een eerbetoon aan Kate Wolf, waaronder een met het publiek gezongen vertolking van Give yourself to Love; een magische solo van Talia; en Caris Arkin's prachtige Face of God. De vertolkingen van Peter's eigen nummers ademen een intimiteit en warmte die het luisteren tot een diepe en diep persoonlijke ervaring maakt.

De CD kost € 10.


Birds fly over

CD Birds fly over

Peter Van Kan and Marjan Cornille.

In 1991 gaf Peter gitaarles aan Belgische tieners op een zomerkamp. Toen hij zijn beste leerlinge vroeg of ze kon zingen, antwoordde ze verlegen "Een beetje". Dit album maakt duidelijk dat dit het understatement van de eeuw was. De zuiverheid van Marjans stem, Peters muzikale diepgang en de harmonie tussen hen beiden, maken van het luisteren naar deze muziek een ontspannende en inspirerende ervaring. De nummers, voornamelijk van Peter, komen van de albums "Talk like Friends" en "Build a Bridge", opgenomen in 1991 en 1992. Als bonustracks zijn een eigen nummer van Marjan en de titelsong (met Talia Marcus op viool) toegevoegd.

De CD kost € 10.

Flowers at your feet

CD Flowers at your feet

Een verzameling devotionele songs uit de periode 1989-1995.

Afgezien van de paar nummers waarop zijn Leelaband hem begeleidt, speelt Peter alle instrumenten zelf. Openend met een live-versie van Beloved, voert dit album de luisteraar mee naar verschillende innerlijke plaatsen en gemoedstoestanden. Ons menselijke verlangen naar het Goddelijke is het centrale thema. De songs zijn allemaal eigen composities, variërend van simpel akoestisch tot volledige bandbezetting.

De CD kost € 10.Dance the night away

CD Dance the night away

Dance the night away.

Jaren van yoga en meditatie hebben veel veranderd in Peter, maar niet zijn bloedgroep: die is nog steeds RR. Deze acht nummers zijn voorbeelden van het soort melodieuze rock and roll waar hij van houdt sinds hij Eric Clapton's LP "Layla" kreeg voor zijn 16e verjaardag.

Opgenomen tussen 1989 en 1995, nodigt deze positieve,dynamische muziek je uit om (de hele nacht) te dansen. Alle nummers zijn van Peter zelf. Op sommige tracks is hij zijn eigen band; op sommige speelt de Leelaband mee; twee nummers werden opgenomen met en geproduceerd door Caris Arkin.De CD kost € 10.


©2016 - www.centrumwijland.nl | Design www.free-css.com | Weblayout Erik de Wit